Notícies de la Cambra

Etiòpia atrau pel seu ambiciós pla de desenvolupament econòmic

Etiòpia es perfila com un mercat estratègic i atractiu per a les empreses espanyoles que busquen oportunitats d'exportació. Amb una de les economies de més ràpid creixement a l'Àfrica i un ambiciós pla de desenvolupament econòmic, aquest país ofereix un panorama favorable per a l'expansió comercial.

Per això la Cambra de Tarragona ha decidit organitzar-hi una missió comercial que tindrà lloc dels dies 5 al 8 de novembre. Serà multisectorial i oberta a exportadors d’arreu de l’Estat.

Tal i com explica Guillem Virgili, tècnic d’Internacional de la Corporació tarragonina, “des de sectors tradicionals, com poden ser l'agricultura i el tèxtil, fins a indústries emergents com la manufactura i la tecnologia, Etiòpia presenta una varietat d'oportunitats per a les nostres empreses.

A més, la seva ubicació a la Banya d'Àfrica i el seu paper com un dels majors receptors d'inversió estrangera directa a la regió el converteixen en un mercat prioritari i la porta d’entrada als mercats de l’Àfrica Subsahariana.”


Segueix-nos!

Agenda