Notícies de la Cambra

VÍDEO. “Tips per convertir-te en un expert en ChatGPT”

Enrique Arias, consultor i formador en IA, automatització de processos i innovació, ha pres part a una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Arias ha explicat com treure el màxim profit als assistents digitals utilitzant ChatGPT i com crear GPTs, models de ChatGPT entrenats específicament per a realitzar tasques concretes i augmentar, així, les habilitats del Chat.

Dominar aquestes funcionalitats és molt útil, i gairebé imprescindible, per impulsar les àrees de vendes, màrqueting, atenció al client, automatització de processos interns...

La jornada ha anat dirigida, principalment, a emprenedors que estan començant i necessiten consolidar a la seva idea. I també a empresaris que necessiten portar el seu negoci a un nivell superior o bé comptar amb eines tecnològiques i digitals per enfrontar-se amb èxit a nous competidors i mantenir, d’aquesta manera, una rendibilitat i rellevància que els hi garanteixi seguir competint en un entorn de canvi.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda