Notícies de la Cambra

La Cambra celebra el 4 de Juliol al Consolat dels Estats Units a Barcelona

La Cambra de Tarragona ha participat a la recepció oficial que, amb motiu del 4 de Juliol, celebració del 248 aniversari de la Declaració d’Independència dels Estats Units, ha tingut lloc al Consolat de Barcelona, on s’hi ha aplegat una concorreguda representació del món empresarial, polític i social de Catalunya i Andorra.

Katie Stana, cònsol general  dels EUA a Barcelona, ha rebut a Laura Roigé, presidenta de a Cambra de Tarragona a qui li ha agraït la seva assistència.

Val a dir que aquesta ha estat la darrera recepció oficial encapçalada per Stana, que assumeix nous compromisos diplomàtics a Mèxic.

Roigé li ha agraït a la cònsol general el tracte que sempre ha dispensat a la Cambra i a les empreses de Tarragona, alhora que li ha desitjat molta sort en la seva nova responsabilitat.

A la foto principal, Katie Stana amb Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Ignasi Cañagueral, president de l’AEQT i director del Complex Industrial de Dow Tarragona i del Hub d’Operacions pel Sud d’Europa. A les altres fotos, amb Pere Aragonès, president de la Generalitat, i la seva esposa i amb Antonio Aldecoa, director general de Schwartz-Hautmont i membre del Comitè Executiu de la Cambra.


Segueix-nos!

Agenda