Notícies de la Cambra

Kit Digital per a empreses de menys de tres treballadors

Les empreses de menys de tres treballadors poden demanar des del 14 de juny el bo digital de 3.000 euros. El termini romandrà obert fins al 31 d'octubre del 2025

S'incorpora una nova categoria de solució per al segment III, Lloc de Treball Segur, que inclou un dispositiu portàtil o de sobretaula amb monitor.

Amb aquesta modificació parcial de la convocatòria, Red.es amplia en 500 milions d'euros el pressupost destinat a aquest segment, sumant a la convocatòria un total de 1.000 milions d'euros

El programa Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya, gestionat per Red.es, entitat adscrita al Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública a través de la Secretaria d'Estat per a la Digitalització i Intel·ligència Artificial, i compta amb la Cambra de Comerç d'Espanya com a entitat col·laboradora.

Fins ara, el programa Kit Digital ha concedit més de 388.000 ajuts del Programa a totes les convocatòries obertes i a tot l’Estat. Això suposa que més de 1.600 milions d'euros del Pla de Recuperació han arribat a les petites empreses, microempreses i autònoms per implantar solucions bàsiques de digitalització.


Segueix-nos!

Agenda