Notícies de la Cambra

Convocat el Premi BBVA a la innovació empresarial a Tarragona

La Cambra de Tarragona participa un any més, com a jurat, a la tercera edició del Premi BBVA a la innovació empresarial a Tarragona, que impulsa aquesta entitat financera i el Diari de Tarragona.

Dirigit a autònoms, emprenedors i pimes de fins a cinc milions d’euros de facturació, les candidatures podran presentar-se fins al 16 de maig.

Aquest premi vol estimular la creació de projectes innovadors que demostrin estar alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides per promoure un creixement econòmic sostenible.

El jurat, a la foto, està format per Carles Riado, director de zona de BBVA a Tarragona; Rafael Servent, responsable del suplement Economia & Empreses del Diari de Tarragona; Mercedes Teruel, directora de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial de la Universitat Rovira i Virgili (URV); Daniel Martín, director i secretari general de la Cambra de Tarragona; Albert Boronat, gerent de Redessa; Maria José Fernández, presidenta de l’Associació d’Empreses de les Comarques de l’Ebre; y Àgata Prats, gerent de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera.


Segueix-nos!

Agenda