Notícies de la Cambra

VÍDEO. "Rebranding a Escola Jordi: de la creació i direcció humana als casos d'ús amb IA"

En aquesta nova edició del cicle de jornades Accelera Pime hem posat el focus al negoci local Jordi Escola de Conducció i hem analitzat el procés de rebranding d’una marca amb gairebé mig segle de trajectòria.

La jornada virtual s’ha dividit en dues parts i hem comptat amb l’assistència de Lluís Llorens, director general d’Escola Jordi i cofundador d’Aiaiai Studio i d’Erika Escudero, cofundadora i directora d’art d’Aiaiai Studio.

A la primera hem resseguit el procés de rebranding i mostrat com es va adaptar la proposta de disseny per orientar-lo cap a una marca moderna, amb una estratègia de digitalització i proposta de valor ben definida.

Posteriorment, hem destacat el paper de la IA, amb la creació del projecte per part d’Aiaiai Studio, que ha utilitzat el potencial que ofereix la intel·ligència artificial per, justament, donar resposta a les necessitats detectades en el procés de rebranding.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda