Notícies de la Cambra

Esteve Panisello competirà pel Premi Ambaixador de l’Any de l’FP Dual

Esteve Panisello, de la xarxa de joves que integren Som FP Dual Tarragona, competirà pel Premi Ambaixador de l'Any. La final nacional tindrà lloc a la Cambra d'Espanya, a Madrid, on hi concorreran 16 finalistes més procedents de diferents punts de l'Estat.

El tarragoní Panisello, de 22 anys i estudiant d’FP Dual a l'Institut Cal·lípolis i a l'empresa Perruqueria Javier Guijas, ha estat escollit Ambaixador de l’Any a Tarragona després que un jurat format per la Cambra de Tarragona, la Fundació Bertelsmann i LIDL Supermercats, amb el suport del Fons Social Europeu, valorés el seu compromís i implicació en la difusió entre altres joves, estudiants com ell, dels beneficis i l'alta ocupabilitat que suposa cursar FP en modalitat Dual.

D’altra banda, Áxel Diéguez i Nora Prats han estat elegits com a segon i tercera finalista, respectivament.

Val a dir que l'objectiu d'aquest Premi és incentivar que aquests ambaixadors comptin amb un al·licient que els animi a involucrar-se encara més en els diferents actes que organitza la xarxa i, en definitiva, reconèixer la tasca d’aquells ambaixadors que més han contribuït a la difusió d’aquesta modalitat formativa.

La final nacional es durà a terme a la Cambra d'Espanya i a l'acte es triarà el guanyador del Premi Ambaixador de l'Any 2023, entre els 17 finalistes de cada territori on és present el projecte, entre ells la demarcació de la Cambra de Tarragona, que disposa de 45 ambaixadors.

Som FP Dual

Fundada el 2018, la xarxa d'ambaixadors Som FP Dual està formada per joves estudiants o exestudiants d’FP Dual que dediquen part del seu temps lliure a informar i animar altres estudiants com ells a decidir-se per aquesta modalitat formativa que compta amb una alta ocupabilitat, entre el 70 i el 100 per cent. A través de xerrades, esdeveniments, aparicions als mitjans de comunicació i les xarxes socials, aquests joves compromesos comparteixen la seva experiència amb estudiants de tot el país.


Segueix-nos!

Agenda