Notícies de la Cambra

VÍDEO. “Equivoca’t ràpid per encertar abans”

Franc Ponti, professor a EADA Business School, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Cambra en format híbrid.

Ponti ha parlat de: “Equivoca't ràpid per encertar abans. La gestió dels errors en la innovació”. I en el decurs de la seva intervenció ens ha introduït en l'art d'equivocar-nos a través de la presentació de diversos tipus d'errors i estratègies per gestionar-los.  I és que com ens ha mostrat, sense equivocacions no és possible innovar.

La sessió ha estat conduïda per Ramon Marsal, tresorer de la Cambra de Tarragona.

Qui és Franc Ponti

Franc Ponti és Doctor en Economia i Empresa per la Universitat Central de Catalunya, llicenciat en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya, Màster en Societat de la Informació per la UOC i Diplomat en Psicologia de les Organitzacions i en Direcció d'Empreses per EADA.

Ha cursat, recentment, seminaris de negociació i innovació a la Universitat de Harvard i al MIT. Ha estudiat Design Thinking a la Universitat de Stanford. S’ha format en lideratge amb George Kohlrieser a Esalen, Califòrnia.

Les seves últimes publicacions són "Si funciona, cámbialo", "Inteligencia creativa", "Innovar i preguntar" i “Free Brain”.

Viatja constantment per tot el món impartint conferències i seminaris per a empreses i institucions de la mà d'EADA i de la firma de conferenciants Thinking Heads. Darrerament ha impartit conferències al TedXBarcelona i a Talks at Google.

És professor full-time del Departament d'Estratègia, Lideratge i Persones d'EADA Business School, especialitzat en creativitat, design thinking, innovació i estratègies de negociació i conflicte.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol, Caixa i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda