Notícies de la Cambra

Convocada la vuitena edició del Premi Pime de l’Any

Banc Santander i les Cambres de Valls, Reus i Tarragona convoquen, en col·laboració amb la Cambra d'Espanya i La Vanguardia, la vuitena edició del Premi Pime de l'Any de Tarragona. L'objectiu d'aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d'ocupació en l'exercici de la tasca quotidiana.

El termini per a la presentació de candidatures a l’edició 2024 ja està obert i es tancarà a les 20 hores del 22 d'abril.

A aquesta nova convocatòria hi poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d'euros, al tancament de l'exercici 2023. Cal que tinguin la seu social a les Comarques de Tarragona.

 A més de l'elecció de la Pime de l'Any, el jurat podrà concedir quatre accèssits a les categories d'Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Pime Sostenible.

L'empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l'Any 2024 que es donarà a conèixer el primer trimestre del 2025. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premi Nacional en les seves categories respectives.


Segueix-nos!

Agenda