Notícies de la Cambra

Tret de sortida al Festivalet Blau, el nou certamen literari de Tarragona

La Cambra de Tarragona fa costat al Festivalet Blau, el nou esdeveniment literari nascut a la ciutat de la iniciativa de l’editorial Piscina, un petit oceà i l’Ajuntament.

Té lloc del 22 de febrer al 12 de març i el seu objectiu és promocionar la creació, disseny, il·lustració i impressió local de llibres infantils i juvenils. Justament l’impuls comercial en la venda de llibres i el foment del talent creatiu explica la participació de la Corporació tarragonina en aquesta cita cultural.

“Voldria fer una crida a les institucions, les entitats i el públic en general per gaudir d'aquestes activitats plenes de creativitat i de talent que es duran a terme a les nostres llibreries, impremtes, biblioteques i llocs emblemàtics”, ha assenyalat Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, que l’ha definit com un “esdeveniment amb denominació d’origen”,

A la foto, Laura Roigé, flanquejada per Joan Rioné, director del Festivalet Blau i Jordi Cáceres, director de Projectes i Competitivitat de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda