Notícies de la Cambra

Cambra i ASESA treballaran a favor de l’ocupació i la logística

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Francisco Javier Claver, director general d’ASESA, han signat un acord de col·laboració en virtut del qual s’impulsaran tot un seguit de línies de treball per potenciar tres dels grans esdeveniments que organitza la Corporació al llarg de l’any, les dues Fires de l’Ocupació de Tarragona, que en les darreres edicions han aplegat prop de 130 empreses i més de 5.000 visitants i els Tallers de Logística Internacional.

Amb aquest patrocini, ASESA vol seguir participant en les accions de dinamització social i econòmica de la Cambra, tal com ho ha vingut fent en els darrers anys, amb un clara vocació de compromís amb les persones i el territori.

Asfaltos Españoles SA, ASESA, és una empresa dedicada al refinament de petroli, especialitzada en la producció de betum asfàltic.

La companyia, líder en el seu sector, va néixer a Tarragona fa més de mig segle, on es troba el seu únic centre de producció. A més de la refineria, ASESA gestiona una instal·lació portuària a través de la qual rep i expedeix la gran majoria de les seves matèries primeres i productes.


Segueix-nos!

Agenda