Notícies de la Cambra

El 8 de maig ens esperen a Zàmbia i Angola

La Cambra de Tarragona tornarà a Zàmbia i Angola en una missió empresarial multisectorial i oberta a exportadors d’arreu de l’Estat, que tindrà lloc dels dies 8 al 15 de maig.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Corporació tarragonina, “Zàmbia és un mercat en creixement i força lligat a l'economia sud-africana. Té un sector agrícola ric, bona distribució comercial, molt de turisme, projectes en infraestructures..., sens dubte una sorpresa molt agradable pels qui  no coneixen aquest destí.

Després de la baixada en el preu del petroli, l'economia d'Angola ha patit moltíssim, a causa de la seva alta dependència de les importacions. Quan s'estava recuperant, la pandèmia va tornar a complicar les coses. Però, ara, amb la gradual pujada del preu del cru i en ple procés de recuperació, estem plenament convençuts que aquest és un dels països a tenir més en compte a l’Àfrica Subsahariana. Per això creiem que és el millor moment per a posicionar-s’hi abans de que ho faci la competència. Manté bones oportunitats en qualsevol procés d'industrialització, agricultura i agroindústria, construcció, infraestructures, productes de laboratori, maquinària i aparells mecànics, alimentació, begudes...”

Val a dir que la Cambra organitzarà enguany un total de 18 missions, la xifra més alta mai programada, amb destí majoritàriament a Àfrica i també a, Àsia i Amèrica.


Segueix-nos!

Agenda