Notícies de la Cambra

Primera edició dels Tallers de Logística Internacional

La Cambra i el Port de Tarragona organitzaran el 25 de gener, de 9 a 12 hores, la primera edició dels Tallers de Logística, una cita que aplegarà tot un seguit d’intervencions al voltant de les noves fórmules de gestió en el camp de la logística internacional.

La pandèmia i altres conflictes bèl·lics han generat una disrupció mostrant la vulnerabilitat de les cadenes de subministrament globals. Davant d'aquesta situació, les empreses estan adoptant visions més flexibles i diversificant les fonts de subministrament.

No es tracta només de mitigar riscos, sinó també de ser més eficients preparant els desafiaments de futur. En aquesta sessió revisarem junts aquesta amplia temàtica des d’una perspectiva triple: com cal millorar els processos de negoci i de les supply chains, els nous sistemes de gestió que ens ajuden a aconseguir-ho i els requeriments i reptes pels professionals involucrats.

La Cambra de Tarragona vol així iniciar una nova etapa de trobades sectorials sobre tendències que afecten a la logística.

Programa

9 a 9,15 h. Benvinguda.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona.

Saül Garreta, president de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

9,15 a 10 h. Taller 1. Eficiència: El majúscul repte actual de millorar servei reduint costos. Aplicant filosofia Lean a la cadena de subministres en tres vèrtexs (Processos, Eines i Organització-Persones)

Miquel Serracanta, Supply Chain Talent Recruiter & Developer. Coach & Advisor. CSCMP Board of Directors.

10 a 10,30 h. Pausa cafè.

10,30 a 11,15 h. Taller 2. Resiliència. Construint un sistema de gestió de resiliència real a l’empresa.

Narcís Vidal, Operations & Supply Chain Director a Elix Polymers.

11,15 a 12 h. Taller 3. Geopolítica: la crisi del Mar Roig. Situació actual, recomanacions i alternatives pràctiques.

Ramón Aparicio, Corporate Oceanfreight Manager del Grup Arola.

12 a 12.15 h. Cloenda.

La primera edició dels Tallers de Logística Internacional són una iniciativa de la Cambra i el Port de Tarragona. Amb el suport de Repsol, Caixa Bank, Arola i Asesa. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda