Notícies de la Cambra

Tot sobre el mecanisme d’ajust a frontera per carboni

Manuel González-Jaraba, assessor jurídic al Departament Legal d’Arola i David Martínez, advocat i assessor fiscal amb màster en assessoria fiscal i dret duaner de la UE, vindran a la Cambra el 30 de novembre, a les 9 hores del matí, per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que en aquesta ocasió s’organitza amb Arola.

Els ponents parlaran de “El mecanisme d’ajust a frontera per carboni de la UE”.

Aquest mecanisme té per objectiu igualar el preu del carboni entre els productes de la Unió Europea i els importats, de manera que es limita la fuita de carboni i es fomenta la reducció de les emissions mundials.

Bio

Manuel González-Jaraba és assessor jurídic al Departament Legal d’Arola, expert en fiscalitat europea i autor de nombrosos articles i llibres en matèria duanera i fiscal nacional i de la UE.

Ha estat inspector d'Hisenda de l'Estat, cap de la Dependència Regional de Duanes i Impostos Especials de Catalunya, cap de l'Oficina Tècnica de la Dependència Regional de Duanes i IIEE de Catalunya, delegat d'Espanya al grup d'experts d'anàlisi de riscos de la UE i professor de l'Escola d'Hisenda.

Per la seva banda, David Martínez és advocat i assessor fiscal amb màster en assessoria fiscal i dret duaner de la UE.

Presta serveis de consultoria, auditoria i defensa jurídica davant dels tribunals a l'àmbit dels impostos especials i mediambientals. També fa presentacions en relació amb aquests temes a associacions i institucions educatives.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank, Port de Tarragona i Arola. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda