Notícies de la Cambra

2.000 persones a la Fira de l’Ocupació de Tarragona

Ja siguin dos dies (format virtual), un dia o mig dia, com ha estat el cas d’avui, el cert és que les Fires de l’Ocupació de la Cambra superen sempre totes les expectatives.

Prop de 2.000 persones, que buscaven feina o volien canviar la que ja tenien, han visitat de les 9,30 a les 14 hores el Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona on 50 empreses, de sectors i àmbits diferents, hi eren presents a l’espera de poder trobar els perfils professionals que precisen.

“Estem molt satisfets per l’excel·lent resposta. Tant és així que en aquesta edició hem hagut de limitar el nombre d’empreses participants atès l’aforament de l’espai. Així mateix, hem regulat, també, l’afluència de visitants”, explica Josep Oriol Fernández, director de les Fires de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona.

La fórmula d’aquestes Fires, que la Corporació organitza també a altres indrets de la demarcació, és ben senzilla: posar en contacte a persones que busquen feina amb empreses que necessiten contractar. I fer-ho tot ideant un entorn pensat per afavorir la interrelació entre les parts.

Fernández explica que ja està tancat el calendari de Fires de l’Ocupació pel 2024. “La primera tindrà lloc el 14 de març a Tarragona, estarà oberta tot el dia i serà, com és habitual en aquelles dates, la que més empreses i visitants aculli de tot l’any.”

A la foto, un moment de la inauguració amb Saül Garreta, president del Port de Tarragona; Eduardo Sañudo, conseller de Formació de la Cambra de Tarragona; Montse Adan, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i Francisco Javier Claver, director general d'Asesa.

La Fira de l’Ocupació de Tarragona té el suport de l’Ajuntament de la ciutat, Port de Tarragona, Tarragona Impulsa, Asesa, Garantia Juvenil, Cambra d’Espanya, Ministeri de Treball i Economia Social i la Unió Europea.


Segueix-nos!

Agenda