Notícies de la Cambra

T’agradaria generar imatges amb intel·ligència artificial?

Xavier Mitjana, consultor, formador i speaker, prendrà part el 9 de novembre a les 9,30 hores del matí a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Mitjana oferirà un taller dirigit a empresaris i emprenedors interessats en descobrir tot el que ofereix la generació d'imatges amb intel·ligència artificial.

Al llarg d'una hora, els participants es familiaritzaran amb les principals eines del mercat, aprendran a identificar les característiques clau de cadascuna d’elles i triar la que millor s’adapti a les seves necessitats. A més coneixeran exemples pràctics d'ús.

El taller inclourà:

Introducció a les eines més rellevants: Stable Diffusion, Dall-e 3 i Midjourney, tot oferint una visió general de les seves funcionalitats i avantatges.

Es discutiran els factors determinants per seleccionar una eina d'intel·ligència artificial per generar imatges, com poden ser la qualitat, l'interfície d'usuari, el preu..., entre altres.

Es detallaran les diverses funcions i capacitats d'aquestes eines: creació d'imatges a partir de descripcions textuals, la modificació d'imatges existents i altres funcionalitats innovadores.

Es mostraran casos pràctics i senzills on la intel·ligència artificial pot ser d'ajuda per als petits empresaris, com la creació de logotips, banners publicitaris, imatges per a xarxes socials, entre d’altres.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda