Notícies de la Cambra

Visita a l’empresa H&T Presspart, referent en digitalització

La Cambra de Tarragona, a través de la seva Oficina Accelera Pime, ha organitzat una visita a l’empresa H&T Presspart de l’Arboç a la que hi han participat una desena d’emprenedors.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el ventall d’accions que impulsa l’Oficina Accelera Pime per ajudar a la transformació digital de les empreses. Val a dir que H&T Presspart ha estat distingida recentment per la Corporació tarragonina amb el Premi a l’Excel·lència Empresarial en la categoria de Digitalització i Innovació.

Thomas Portune, Chairman i Managing Director d’H&T Presspart, ha explicat i posat en valor com ha incidit la digitalització en els processos de fabricació, la metodologia de treball i les eines de gestió que han fet d’aquesta companyia un referent industrial.

Qui és H&T Presspart

H&T Presspart, membre del grup alemany Heitkamp & Thumann, amb planta productiva a l’Arboç, fabrica una àmplia gamma de dispositius i components d'administració de fàrmacs respiratoris per al mercat farmacèutic.

Especialitzada en la fabricació de components plàstics modelats per injecció, les gammes de productes i serveis d'H&T Presspart inclouen actuadors MDI, inhaladors de pols seca i actuadors de dispensació, així com la fabricació de dispositius complexos multicomponent per a sistemes d'administració de fàrmacs des del concepte de disseny fins a la industrialització.

H&T Presspart dona feina a 200 persones i factura uns 50 milions d'euros anuals. La divisió H&T Presspart exporta a tot el món, té oficines comercials a l’Índia, Xina, Estats Units i Sud-Amèrica. I plantes productives, a més de l’Arboç, a Blackburn (Anglaterra), Nidau (Suïssa) i Marsberg (Alemanya).

Durant els darrers cinc anys H&T Presspart ha passat per un procés de transformació digital i innovació a totes les àrees productives i administratives de l'empresa. Amb aquesta transformació, H&T Presspart ha aconseguit millorar l'experiència del client i dels empleats amb eines digitals. A més, s'ha aconseguit més agilitat i un augment d'eficiència en tots els processos relacionats.

L’Oficina Accelera Pime de la Cambra de Tarragona, la primera de les Comarques de Tarragona, té el suport del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Red.es, Cambra d’Espanya i la Unió Europea.


Segueix-nos!

Agenda