Notícies de la Cambra

50 productors i elaboradors al Arrelats Food Festival

Prop de 50 productors i elaboradors del Camp de Tarragona participaran a la primera edició d’Arrelats Food Festival, campanya impulsada per la Cambra de Tarragona.

El seu objectiu és aconseguir que del 17 al 27 de novembre, la demarcació de Tarragona es converteixi en l’epicentre del comerç especialitzat en producte agroalimentari de productors i elaboradors locals i artesans.

Es tracta d’una campanya innovadora i diferencial concebuda en format híbrid on es conjuguen l’establiment físic, com a referència del territori, i la promoció digital com a element dinamitzador a les xarxes socials.

La campanya consistirà en la creació de promocions i experiències amb l’objectiu d’avançar les compres gastronòmiques de Nadal i organitzar una experiència associada als productes comercialitzats, com poden ser, tastos, maridatges, cursets o demostracions entre d’altres.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha posat de manifest “la importància d’aprofitar una oportunitat com la que ofereix Arrelats Food Festival, ja que en el marc del comerç actual els comerciants es veuen obligats a crear nous vincles amb els clients més enllà de la botiga, on la interacció i la participació del client generen un valor afegit al negoci. Aquesta campanya suposa per als participants una gran oportunitat per impulsar la dinamització i visualització de la seva activitat”.

Adrián Sevilla, propietari de l’Artésa, fleca, pastisseria de Salomó, assenyala que “crec que la experiència que tenim preparada juntament amb la cervesa artesana RepHop serà tot un èxit. Es tracta de donar a conèixer els nostres productes a través d’un petit tast a peu de carrer, davant de la botiga i que amenitzarem amb música per tal que la gent es senti còmode, passi una estona agradable amb nosaltres i pugui comprar els nostres productes”.

Participaran d’aquest esdeveniment cellers, vinoteques, fleques i pastisseries, peixateries, carnisseries, xarcuteries, obradors diversos, agricultors i productors de verdures, olis i derivats i establiments de venta de menjar especialitzat, entre d’altres.

Els esdeveniments previstos per aquests deu dies, juntament amb tots els participants es poden consultar a les xarxes socials de la campanya @arrelatsfest

Aquesta actuació s’emmarca dins el Plan de Apoyo al Comercio Minorista, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, FEDER, i per la Secretaria d’Estat de Comerç.


Segueix-nos!

Agenda