Notícies de la Cambra

CaixaBank i la Cambra, juntes a favor de la internacionalització

CaixaBank i la Cambra de Tarragona han renovat la seva aliança per col·laborar en l’àmbit de la internacionalització. El conveni, signat per Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, i Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la Cambra en comerç exterior, que passen per l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i les missions comercials que la Corporació tarragonina ha programat a diversos països africans i asiàtics.

L’acord inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

El director territorial Catalunya de CaixaBank ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Tarragona “és una mostra del compromís de l’entitat financera amb les empreses de la ciutat”. Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia tarragonina.

La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, ha agraït a CaixaBank el seu compromís amb la internacionalització i ha recordat que “amb els convenis Premium estem creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de Tarragona i també amb aquelles amb interessos al territori, assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia, i al servei de l’emprenedoria”.


Segueix-nos!

Agenda