Notícies de la Cambra

Tecnovelero, Premi Startup Nova Empresa

Tecnovelero és una innovadora enginyeria orientada a activitats de I+D+i i al desenvolupament de projectes tecnològics d’alt valor afegit. En els darrers anys s’ha especialitzat en el camp de l’automoció elèctrica i la mobilitat urbana segura i connectada.

Treballen en un nou paradigma de la mobilitat, amb l’objectiu d’oferir solucions alternatives que encaixin amb les noves necessitats de la ciutadania dins un entorn més sostenible.

Tecnovelero neix oficialment l’any 2018 però no és fins el gener del 2020 que inicia la seva activitat amb un primer equip d’enginyers, que s’amplia al març del 2021 i, posteriorment, es reforça amb l’entrada d’estudiants de la URV per l’elaboració del seu TFG assolint un equip de fins a 14 treballadors.

Tot i les dificultats en el camí, amb una pandèmia que va paralitzar el país tot just iniciar l’activitat, una crisi de matèries primeres i de transports i amb recursos limitats, s’ha aconseguit validar la tecnologia desenvolupada amb més de 26.000 hores de treball, presentar un prototip tecnològic de vehicle elèctric a escala real, tramitar una patent i aconseguir el segell de Pime Innovadora entre d’altres fites.

Ha recollit el Premi  Startup Nova Empresa, Javier Lavernia, CEO i fundador de Tecnovelero.


Segueix-nos!

Agenda