Notícies de la Cambra

La Cambra col·labora amb el “Rasca i Guanya” de la Canonja

L’Ajuntament de la Canonja ha presentat al Castell de Masricart la campanya “Rasca i Guanya” per dinamitzar  i promocionar el comerç local. L’acció, que es porta a terme amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona, començarà el divendres 27 de maig i acabarà el 12 de juny. Com a colofó de la campanya, l’últim cap de setmana s’ha programat una acció destinada als bars i restaurants. Es tracta del “Vermut Fest”, que portarà música itinerant pels diferents establiments durant el migdia de dissabte i diumenge.

Francesc Roca, regidor de Promoció Econòmica, comenta que “l’objectiu principal és reactivar l’activitat comercial, de serveis i de restauració motivant tant als vilatans com als visitants forans a fer les compres al comerç de la Canonja”.

El “Rasca i Guanya a la Canonja” és una campanya que es va iniciar l’any passat amb motiu de la crisi provocada per la pandèmia i que enguany s’ha volgut continuar per fomentar el consum local.

“La pandèmia va castigar molt al comerç i amb aquesta acció i d’altres que vam dur a terme des de l’Ajuntament vam poder donar un cop de mà tant als propis comerciants com als veïns de la Canonja”, comenta Roc Muñoz, alcalde del municipi.

La promoció, en la que hi participen una trentena d’establiments, repartirà un total de 12.000 euros en premis durant dues setmanes.

Aquesta acció consisteix en entregar un cartró “rasca i guanya” a aquells clients que realitzin una compra per un import superior a deu euros (es lliurarà només un rasca per compra). Els premis, que es podran obtenir mitjançant els “rasca”, consistiran en vals de compra per imports de cinc i deu euros a descomptar en la mateixa compra.

Els targetons que no resultin agraciats entraran en un sorteig de cinc lots de deu vals de deu euros, és a dir, 100 euros de premi en compres que es podran gastar, fins el 15 de juliol, en qualsevol establiment adherit a la campanya.

“En definitiva, volem que els canongins comprin al seu municipi on trobaran gairebé de tot i amb productes de proximitat”, afegeix Roc Muñoz.

Per la seva banda, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, assenyala que “la Canonja és un municipi que està treballant en una bona línia per impulsar el comerç i els serveis, que li donen vida com a  poble, promovent dinamitzacions com aquest “Rasca i Guanya”, que permet als establiments fidelitzar al client de proximitat i crear noves experiències de compra”.


Segueix-nos!

Agenda