Notícies de la Cambra

2.500 persones visiten la Fira de l’Ocupació de Tarragona a la recerca d'una feina

Si pel nombre d'inscrits i els inputs de les empreses ja s'intuïa que la Fira de l'Ocupació de Tarragona podia batre tots els anteriors registres, la realitat s'ha encarregat de posar-ho de manifest i fer bons els pronòstics. 2.500 persones han passat pel Recinte Firal amb la intenció de trobar feina, o canviar la que tenen, tot escoltant les propostes de les 60 empreses que hi eren presents i que tenen necessitat de contractar i augmentar la seva plantilla.

"Ho hem tornat a fer i aquest èxit és molt bo per les empreses, per les persones que necessiten treballar. En definitiva és molt bo per l'economia de les Comarques de Tarragona", ha assenyalat Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona.

Les empreses, que han viscut una jornada frenètica amb llargues cues davant els seus estands, han mostrat també la seva satisfacció per la capacitat de convocatòria de la Cambra de Tarragona.

“Ha estat una alegria poder recuperar aquest esdeveniment, atesa la gran acceptació entre les empreses i la forta demanda entre la societat. A més, arriba en un moment en el que necessitem impulsar l’activitat econòmica”, ha afegit Josep Oriol Fernández, director de la Fira de l'Ocupació.

La fórmula de la Fires de l’Ocupació de la Cambra, que són la principal plataforma laboral del sud de Catalunya, és ben senzilla: es tracta de posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen.

La minuciosa tasca d’organització per posar en contacte a les parts i fer-ho en un format àgil i en un espai físic ben estructurat, que afavoreix els contactes, reunions i intercanvis d’informació explica l’èxit d’aquesta iniciativa que, tot i la pandèmia, es va continuar celebrant, ni que fos en format virtual.

Amb la presencialitat han torna el networking i els tallers.

I enguany, a més, s’ha inclòs una destacada novetat. “Hem decidit dotar a la Fira també d’una vessant solidària, per això una desena d’entitats sense ànim de lucre, ONG’S... hi ha participat per donar a conèixer la seva tasca d’ajuda a col·lectius necessitats”, explica el director de la Fira.

La Fira de l’Ocupació de Tarragona és una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb  el suport de l’Ajuntament de Tarragona, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, Port de Tarragona, Tarragona Impulsa i Asesa.

A la foto, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Josep Cruset, president del Port de Tarragona; Francesc Pintado, president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona; Francisco Javier Claver, director general d'Asesa i   Manel Castaño, conseller d'Educació, Ocupació, Desenvolupament i Memòria Històrica de l’Ajuntament de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda