Notícies de la Cambra

Més d'un miler d'assistents a la Fira de l’Ocupació de Calafell

Després de dos anys sense Fires de l’Ocupació presencials al Baix Penedès hi havia necessitat d’esdeveniments com els que organitza la Cambra de Tarragona. Per això no és estrany que s’hagin superat, i de llarg, les expectatives.

“Més de 1.000 persones han passat durant el dia d’avui pel Port de Segur de Calafell, 200 han participat activament als tallers i més d’un centenar ho han fet al team Building. Hem tingut 36 empreses que necessitaven contractar. La jornada ha estat frenètica. Estem cansats, però molt satisfets. Tot ha sortit a la perfecció i hem superat els objectius inicials”, explica Josep Oriol Fernández director de les Fires de l’Ocupació de la Cambra.

Fernández i el seu equip descansaran poc. Ja treballen per la propera cita. El 19 de maig al Recinte Firal de Tarragona hi tindrà lloc una nova Fira de l’Ocupació. Amb més empreses, més participants, més metres quadrats i més activitats. “Serà novament un gran repte, ja que a la de Tarragona mobilitzarem encara més recursos humans”, explica el director de la Fira.

Les Fires de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona s’han convertit, per mèrits propis, en la gran plataforma laboral del sud de Catalunya.

La recepta és senzilla: posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen.

La minuciosa tasca d’organització per posar en contacte a les parts i fer-ho en un format àgil i en un espai físic ben estructurat, que afavoreixi els contactes, reunions i intercanvis d’informació explica l’èxit d’aquesta iniciativa.

La Fira de l’Ocupació de la Cambra a Calafell ha comptat amb la presència de Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Ramon Ferré, alcalde de Calafell; Miguel Ángel Perín, conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Penedès i Mònica Trepat, regidora de Cultura i Ocupació de l’Ajuntament de Calafell.

I s’ha organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Calafell, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, Ministerio de Trabajo y Economía Social, Cámara de España, Garantía Juvenil, Unió Europea i Vilarenc Zenit.


Segueix-nos!

Agenda