Notícies de la Cambra

Ja estem fent negocis a Filipines i Tailàndia

Durant una missió comercial les jornades de treball acostumen a tenir un ritme frenètic. Cal aprofitar molt bé el temps. El sopar, però, és un moment de pausa, reunió, de compartir experiències i agafar forces per l’endemà.

A la imatge, els exportadors que aquests dies viatgen amb la Cambra de Tarragona a Filipines i Tailàndia, degustant els productes típics de la cuina de Manila.

Una desena d’emprenedors participen en aquesta missió comercial presencial de la Cambra de Tarragona a Filipines i Tailàndia, la primera de tot l’Estat espanyol cap aquells països en els darrers dos anys.

Tal i com assenyala Roberto Barros, director d’Internacional de la Corporació tarragonina, “per a nosaltres és important tornar a prospectar aquells mercats per les oportunitats de negoci que hi hem detectat. Al mateix temps ens satisfà ser la primera delegació empresarial d’Espanya que ho fa en els darrers dos anys, la qual cosa indica que els nostres productes, que són molt valorats, tindran una excel·lent acollida”.

En aquesta missió a Àsia, que va començar el 2 de maig i clourà el 10 de maig, hi participaran exportadors vinguts d’arreu de l’Estat, de sectors diversos, que establiran les seves bases de treball a Manila i Bangkok.

La Cambra de Tarragona té previst tancar l’any amb l’organització de 13 prospeccions de mercats a 26 països.


Segueix-nos!

Agenda