Notícies de la Cambra

Jornada. Metavers i realitat virtual a l’empresa

Juan Carlos Lorente, director de Disseny a Cineproad, prendrà part el 28 d’abril a les 9 hores, a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en forma virtual a través de la plataforma Zoom.

Lorente parlarà de “Què és el Metavers i com podem aplicar la realitat virtual i augmentada a l’empresa” i desenvoluparà la seva ponència amb l’objectiu de que els assistents es familiaritzin i entenguin el potencial per a l’empresa de conceptes com ara el Metavers les Realitats Esteses (realitat virtual i realitat augmentada) i posarà exemples de casos d’èxit.

Des de fa més 12 anys Juan Carlos Lorente es dedica a implementar noves tecnologies a l’estudi i la difusió del patrimoni com són l’aplicació de fotogrametria i realitat augmentada en abrics d’art rupestre per a mostrar als visitants figures que no es poden veure correctament i d’aquesta forma poder interpretar-les.

Desenvolupament de projectes educatius en els que la realitat augmentada fa que els elements patrimonials surtin dels llibres i puguin inspeccionar-se en 3D.

Reconstrucció en 3D d’immobles i jaciments arqueològics en diferents moments històrics mitjançant Realitat Virtual.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda