Notícies de la Cambra

Realitzats 175 contactes comercials a Ruanda i Uganda

La desena d’empreses, vingudes d’arreu de l’Estat i de sectors productius diversos, que dels dies 28 de març al 4 d’abril van participar a la missió comercial presencial de la Cambra de Tarragona a Ruanda i Uganda van realitzar un total de 175 contactes comercials amb empresaris locals, ha explicat Roberto Barros, director d’Internacional, en fer balanç d’aquest viatge de negocis a una regió que aplega més de 56 milions d'habitants.

Barros s’ha mostrat satisfet de l’activitat desplegada en aquests mercats, “fruit de la tasca continuada any rere any amb l’organització de missions per establir-hi unes sòlides bases comercials. Per això, resulta molt gratificant veure com productes procedents del nostre país i de Tarragona es poden trobar als lineals de les botigues o bé en magatzems de distribució, com és el cas del vi de missa que elabora i exporta una empresa tarragonina.” Com es pot veure a la foto.

Val a dir que la Cambra de Tarragona és un referent nacional pel que fa a la seva experiència i coneixement dels mercats africans, sobretot dels subsaharians, on fa més de 30 anys que hi organitza missions comercials.


Segueix-nos!

Agenda