Notícies de la Cambra

VÍDEO. Tot això pot fer la tecnologia BPM per tu

Jordi Fernández, cofundador de Flowintek, ens explica en una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime de la Cambra de Tarragona com optimitzar i automatitzar els processos per millorar l’eficiència de l’empresa.

La tecnologia BPM, Business Process Management o Gestió dels Processos de Negoci, té com a objectiu optimitzar els processos operatius en el dia a dia d’una empresa i assegurar, així, l’efectivitat de les persones implicades.

Aquestes jornades s’emmarquen dins el catàleg d’accions que es realitzen des de la Cambra per impulsar la transformació digital de les empreses i que es coordinen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Tarragona, la primera de les Comarques de Tarragona, des d’on un equip de professionals assessora a les pimes en el camí cap a la digitalització, i també sobre els tràmits necessaris per accedir al programa d’ajuts del Kit Digital.

Vols accedir a la línia d’ajuts del Kit Digital? Contacta amb Sergi Bel: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 977 219 676 - 619 888 054


Segueix-nos!

Agenda