Notícies de la Cambra

Biovet, empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Jaume Borrell, president de Biovet, han signat la renovació del conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual l’empresa de Constantí donarà suport a les iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses porta a terme la Corporació tarragonina. 

Biovet SA es va fundar l'any 1984 de la mà de veterinaris i químics amb una àmplia experiència en la veterinària clínica i en la fabricació d’additius i premescles per alimentació animal. Actualment, l'empresa compta amb presència en més de 50 països i ofereix un catàleg que cobreix la majoria de les necessitats que es presenten a la indústria d’aus, porcs, ruminants, peixos i la indústria fabricant de pinsos.

Amb els convenis Premium la institució presidida per Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia i al servei de l’emprenedoria. 

A la foto, Laura Roigé amb Jaume Borrell.


Segueix-nos!

Agenda