Notícies de la Cambra

A finals de març volarem a Ruanda i Uganda

La Cambra de Tarragona organitzarà dels dies 28 de març al 4 d'abril, una nova missió comercial presencial a Ruanda i Uganda, destins que sumen prop de 56 milions d'habitants. Com és habitual en els viatges de negocis de la Corporació tarragonina, serà multisectorial i obert a exportadors procedents d’arreu de l’Estat.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional i coordinador d’aquesta missió, “Uganda és una economia cada cop menys depenent del seu veí Kènia. Ofereix moltes sorpreses agradables a les empreses que hi estan desembarcant amb nosaltres. Amb creixements del quatre al sis per cent anuals, s’hi detecta força activitat en els sectors de la construcció, agricultura, infraestructures i turisme. Val a dir que l'agricultura és una de les principals fonts de riquesa i, per tant, cal estar atents a la seva evolució.”

Pel que fa a Ruanda, Barros explica que “hi vam organitzar la primera missió l’any 2012. La cooperació internacional després del genocidi de 1995 ha canviat la imatge d'aquest país, i actualment és un dels destins mundials que més ha millorat pel que fa a les facilitats per a fer-hi negocis. Els darrers anys hem vist com començaven a importar directament sense haver de passar per distribuïdors de Kènia.”

La Cambra de Tarragona és un referent nacional pel que fa a la seva experiència i coneixement dels mercats africans, sobretot dels subsaharians, on fa més de 30 anys que hi organitza missions comercials.


Segueix-nos!

Agenda