Notícies de la Cambra

400 joves a les 13 xerrades informatives sobre FP Dual

La Cambra de Tarragona ha organitzat, durant la Setmana de l’FP Dual, un total de 13 xerrades informatives, a gairebé 400 joves del sud de Catalunya, per donar-los-hi a conèixer el potencial d’aquesta modalitat formativa.

Les jornades de la Cambra s’han fet a instituts d'ESO, Batxillerat i FP de les Comarques de Tarragona. Durant les xerrades el joves assistents han pogut conèixer de primera mà les experiències viscudes pels nostres ambaixadors. Cal destacar la gran acollida que tenen entre els joves assistents, que coneixen aquesta modalitat formativa i poden realitzar preguntes als ambaixadors, joves com ells, que ja han cursat l'FP en modalitat Dual.

Els assistents també reben orientació per part de Bea Durán, Project Manager del programa, que els orienta per conèixer les famílies professionals, els hi explica l'alt grau d'inserció laboral i els ajuda a l'hora de triar el següent pas en la seva educació. Després de les jornades els joves es poden dirigir a la Cambra per seguir informant-se.


Segueix-nos!

Agenda