Notícies de la Cambra

L’ambaixador d’Espanya a Moçambic rep als missioners de la Cambra

Alberto Cerezo Sobrino, ambaixador d’Espanya a Moçambic, ha rebut a la seva residència de Maputo als integrants de la missió comercial liderada per la Cambra de Tarragona, en viatge de negocis tant en aquest país com a Sud-àfrica.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Corporació tarragonina, “ens hem trobat amb dos mercats imprescindibles pels nostres exportadors, tant és així que molts d’ells han tancat acords comercials durant la missió”.

“Sud-àfrica és el mercat líder de l’Àfrica Austral, les seves possibilitats de negoci són enormes, com han pogut comprovar els representants de les deu empreses, procedents d’arreu de l’Estat, que ens han acompanyat. Per la seva banda, Moçambic es convertirà aviat en un operador gasístic de primer nivell, atès les grans reserves de gas que s’han trobat al nord del país. Això provocarà un desenvolupament molt notable de la seva economia, per la qual cosa cal prendre-hi posicions i tenir-lo en compte com a un client destacat”.

La Cambra de Tarragona ja ha presentat el calendari de missions comercials per l’any vinent, un total de 13 a 26 països, tots del continent africà.


Segueix-nos!

Agenda