Notícies de la Cambra

El projecte de Hard Rock ha de tirar endavant

La Cambra de Tarragona considera que és una molt mala notícia per les Comarques de Tarragona i pel país que el Govern de Catalunya, sense ni tant sols tenir en compte al territori, pretengui fer marxa enrere en el projecte de Hard Rock.

Comprometre inversions milionàries i posar en risc la creació de milers de llocs de treball és una irresponsabilitat impròpia d’una administració que hauria de vetllar i estar compromesa activament en la recuperació de l’economia, la creació de riquesa i, per tant, el benestar de les persones.

Tarragona no pot ser, una vegada més, moneda de canvi d’interessos partidistes. No ens ho mereixem. Per això demanem als nostres polítics, escollits en representació del territori, que ens defensin i no facin més seguidisme de decisions que no ens tenen en compte ni ens representen.

Si finalment es confirma i es materialitza aquesta decisió no només perdrem un projecte emblemàtic, sinó que estarà en risc la credibilitat política, econòmica i jurídica del nostre país davant possibles futures inversions que, veient aquest desgavell, triaran destins més seriosos.


Segueix-nos!

Agenda