Notícies de la Cambra

Tornen les Fires de l’Ocupació en format presencial

Amb la de l’Arboç la Cambra de Tarragona ha donat el tret de sortida per a la recuperació de les Fires de l’Ocupació en format presencial. “Aquesta del Baix Penedès és la primera que programem d’ençà la proclamació de l’estat d’alarma”, explica Josep Oriol Fernández, director de Formació de la Cambra de Tarragona, qui afegeix que “les cites de gran format les organitzarem a partir del primer trimestre de 2022”.

“Tot i l’excel·lent acollida de les Fires online, la presencialitat resulta determinant en esdeveniments d’aquestes característiques, en les que la Cambra de Tarragona posa en contacte empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen”, explica el director de Formació.

De fet, les Fires de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona es van convertir, “i ho tornaran a ser”, en la gran plataforma laboral del sud de Catalunya.

A la de l’Arboç hi ha pres part una desena d’empreses i s’hi han inscrit 150 persones a la recerca de feina, en un certamen que ha tingut una durada de cinc hores. “Ha estat una prova pilot i els inputs han estat molt bons. Tornarem al Baix Penedès amb Fires amb molta més presència, empreses i durada i seguirem potenciant les de Tarragona i donar així el millor servei possible als emprenedors, empreses i les persones que busquen feina a les Comarques de Tarragona, en un moment en el que la nostra experiència, contactes i capacitat d’organització són més necessaris que mai atesa la situació econòmica que patim arran de la crisi provocada per la pandèmia”.

La Fira de l’Arboç ha comptat amb la presència de Joan Sans, alcalde i president del Consell Comarcal del Baix Penedès; Joan Aregio, membre del Comitè Executiu i conseller de Formació de la Cambra de Tarragona; Marc Palau, conseller de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès i Alfons Ribas, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.


Segueix-nos!

Agenda