Notícies de la Cambra

Immaculada Riera es reuneix amb el Comitè Executiu de la Cambra

Immaculada Riera, directora general de la Cámara de España s'ha reunit amb els membres del Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona.

En el decurs de la trobada ha presentat totes les activitats que s'estan portant a terme des de la Cámara de España i els nous projectes que s’impulsen per donar suport a les empreses, especialment en matèria d’internacionalització, digitalització i formació.

La directora general ha reconegut el lideratge de la Cambra de Tarragona en l'acompanyament d'empreses a Àfrica amb el programa de missions comercials i ha destacat la bona execució de la Cambra de Tarragona en tots aquells projectes en els que ha participat en els últims anys, com ara el PICE, les Fires de l'Ocupació o el Plan de Comercio Minorista. I és per això que ha fet una invitació a que la Cambra de Tarragona continuï sumant i participant a totes les iniciatives que es programin.

Riera, a més, ha assenyalat que el fet de que les Cambres siguin corporacions de dret públic, tinguin una àmplia experiència i disposin de la gran capil·laritat que les caracteritza, les fa idònies per tal de que l’administració compti activament amb elles per executar projectes de suport al teixit empresarial.


Segueix-nos!

Agenda