Notícies de la Cambra

CaixaBank renova el conveni Premium amb la Cambra

CaixaBank ha renovat el conveni Premium amb la Cambra de Tarragona per tal de seguir col·laborant en l’àmbit de la internacionalització de les empreses de les Comarques de Tarragona. 

El conveni, signat per Joaquim Macià, director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, i Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la Cambra en matèria de comerç exterior, que passen per l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i les missions comercials que la Corporació tarragonina programa, sobretot a Àfrica, i més concretament a la regió subsahariana, on és líder a nivell nacional per la seva experiència i trajectòria. 

El director d’institucions de CaixaBank a Catalunya ha manifestat que l’acord amb la Cambra de Tarragona “és una mostra del compromís de l’entitat financera amb les empreses del territori”. Així mateix, ha destacat el pes del comerç exterior en l’economia tarragonina. 

La presidenta de la Cambra ha agraït a CaixaBank el seu compromís amb la internacionalització i ha recordat que “amb els convenis Premium estem creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de Tarragona i també amb aquelles amb interessos a les Comarques de Tarragona, assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia, i al servei de l’emprenedoria”. 

CaixaBank, el banc que trien les empreses 

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 126 centres CaixaBank Empreses, repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles, on hi treballen 1.200 professionals altament qualificats, amb una sòlida reputació en assessorament empresarial. A la demarcació de Tarragona, l’entitat disposa de tres centres d’Empreses a Tarragona, Reus i Tortosa. 

En l’àmbit internacional, CaixaBank dóna suport als seus clients empresa a 127 països mitjançant sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que se sumen als gestors d’alta especialització (Finançament i servei, Comerç exterior i tresoreria, Finançament estructurat, Turisme i Negoci immobiliari) que treballen a les oficines d’Espanya, oferint el millor assessorament per les operacions de les empreses a l’estranger. L’entitat dóna servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores, com a les grans corporacions i grups empresarials que fan front a projectes internacionals més complexos.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Eduard Gené, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona; Joaquim Macià, director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Antonio Asensio, director comercial d’Empreses de CaixaBank a Catalunya i Ramon Marsal, tresorer i membre del Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda