Notícies de la Cambra

Dídac Nadal, el 6 d’octubre al “Bon dia Tarragona”

Dídac Nadal, conseller de Comerç, Mercats, Fires i Consum a l’Ajuntament de Tarragona, vindrà a la Cambra el proper 6 d’octubre a les 9 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” que, en format híbrid, organitza la Corporació tarragonina.

Nadal parlarà de “Recuperar la confiança del comerç: el gran repte de l’Administració”.

Val a dir que la Cambra ha donat suport a la iniciativa Bons Comerç TGN, que impulsa l’Ajuntament de la ciutat, i que pretén ser un revulsiu per promocionar el comerç i fomentar el consum.

Nascut a Tarragona l’any 1977, Dídac Nadal és llicenciat en Dret per la Universitat Rovira i Virgili i postgrau en Dret Administratiu i Urbanístic (URV), en Gestió Urbanística (UPC), en Valoracions Urbanístiques (UPC) i en Reparcel·lacions Urbanístiques (UPC).

Actualment, exerceix d’advocat al despatx de Nadal Advocats. Des de 2019 ocupa la presidència de l’empresa municipal de Mercats de Tarragona i des de juny de 2021 és conseller de Comerç, Mercats, Fires i Consum a l’Ajuntament de Tarragona.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda