Notícies de la Cambra

Seguim impulsant la formació al Baix Penedès

La Cambra de Tarragona i l’Oficina Jove del Baix Penedès han presentat, i donat el tret de sortida, al curs de “Monitor d'activitats de lleure infantil i juvenil”, que s’imparteix a Cunit.

El curs, subvencionat per la Cambra a través del Programa Integral de Cualificación y Empleo, PICE, té una durada de 185 hores presencials, 30 hores online i 160 hores més de pràctiques en empresa. Un total de 25 joves prenen part en aquesta iniciativa que està recolzada per 11 municipis de la comarca a través de l’Oficina Jove del Baix Penedès. Un cop finalitzat el procés formatiu els alumnes obtindran el títol oficial de la Generalitat de Catalunya, que els acreditarà per desenvolupar les tasques de monitor.

A la foto, i d'esquerra a dreta: Marc Palau Morgades, conseller de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès i alcalde de Sant Jaume dels Domenys; Yolanda Sánchez,  regidora de Joventut de l'Ajuntament de Cunit; Jaume Casañas, alcalde de Cunit i Josep Oriol Fernández, director de Formació de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda