Notícies de la Cambra

VÍDEO. Al “Bon dia” hem parlat del registre salarial

Salvador Martínez ens ha parlat, en el marc del cicle de jornades "Bon dia Tarragona" de la Cambra, de les “Claus per elaborar el registre salarial sense parar boig” i en el decurs de la seva intervenció ha explicat que per a complir amb la legislació que obliga a totes les empreses a elaborar un registre salarial, cal entendre els conceptes claus que introdueix la normativa, conèixer els elements a incloure-hi i aprendre a dissenyar els indicadors de bretxa salarial de gènere.

La sessió ha estat presentada per Xavier Artal, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona i director general de Dades i Serveis, assessoria especialitzada en Laboral, Fiscal, Jurídic, Comptable, Mercantil i Comunicació.

Salvador Martínez és Llicenciat en Ciències de la Informació (UAB), Ciències Polítiques i Sociologia (UAB), Postgrau en RRHH i Relacions Industrials (UPF), MBA (FURV), Auditor/consultor en sistemes d’igualtat homologat per la International Standards for Gender Equality (SGI).

És autor del llibre “El día después. Guía para pymes: cómo enfrentarse con éxito a la era pos-covid”.

Té una experiència de més de 25 anys ocupant posicions directives en empreses del sector serveis amb plantilles de milers de treballadors.

Actualment, com a formador expert en habilitats directives, acompanya organitzacions, en processos de creixement o reestructuració, per a millorar de manera significativa els seus resultats a través de tres palanques: transformació cultural, gestió del talent i resolució de conflictes.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda