Notícies de la Cambra

Proacit, empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha signat amb David Diestre, soci fundador i responsable d’Automatització de Proacit i amb Jordi Colet, soci fundador i responsable d’Informàtica de Proacit, la renovació del conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Proacit farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

L’empresa Proacit Soluciones y Sistemas està especialitzada en la implementació de tecnologies d'alt valor afegit i en el desenvolupament de programari per a la indústria 4.0, per tal de garantir una estratègia de digitalització alineada sempre amb el negoci.

L’objectiu de Proacit és acompanyar a gerents i responsables de processos industrials a optimitzar, flexibilitzar la producció i reduir costos, a través de la utilització de tecnologies d'automatització, l’Internet de les coses aplicat a la indústria o la intel·ligència artificial dins d’un marc de ciberseguretat.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori. Assolint, d'aquesta manera, el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.

A la foto, i d’esquerra a dreta, David Diestre, Laura Roigé i Jordi Colet.


Segueix-nos!

Agenda