Notícies de la Cambra

“La Indústria Química mira al futur”, en parlarem al “Bon dia”

Rubén Folgado, president de l’AEQT; Ignasi Cañagueral, vicepresident primer i Manu Segura, vicepresident segon de l’Associació Empresarial Química de Tarragona, prendran part el 13 de maig a les 9 hores del matí a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Cambra en format virtual.

Els ponents parlaran de  “La Indústria Química mira al futur” i en el decurs de les seves intervencions oferiran una visió panoràmica sobre el present i el futur de la indústria química a Tarragona, posant en valor la contribució insubstituïble del sector a la societat i al territori, i el seu compromís de futur, que es concreta en el nou Pla Estratègic 2021-2023 recentment presentat per l’Associació.

Les ambicioses accions d’aquest Pla passen per la resposta del sector a reptes en àmbits com la seguretat, la protecció mediambiental, la lluita contra el canvi climàtic, o la relació amb el territori. Reptes que, en molts casos, interpel·len no només al sector químic, sinó al conjunt de les Comarques de Tarragona, i que per tant requeriran també de la implicació i la cooperació de tots els agents, institucions i administracions públiques, en àmbits com la transició energètica o el desenvolupament d’infraestructures.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda