Notícies de la Cambra

A la primavera anirem a Libèria i Sierra Leone

La Cambra de Tarragona ha programat dels dies 9 al 15 de maig una nova missió comercial a Àfrica. En aquesta ocasió els exportadors enfilaran les seves passes cap a Libèria i Sierra Leone, mercats amb grans possibilitats, bons importadors en alimentació, cosmètica, neteja i sanitaris, maquinaria i material de construcció, mineria, agricultura...

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra, “ambdós països compten amb molts recursos naturals que els permeten desenvolupar la seva economia, i en canvi solen rebre poques visites comercials. Això fa que l’oferta que els arriba sigui molt apreciada. Tant Libèria com Sierra Leone han començat a desenvolupar el turisme, atès que compten amb platges espectaculars, així com zones selvàtiques ideals pel turisme d'aventura. També han realitzat prospeccions de petroli, que junt amb la potent mineria que tenen, està rellançant el seu creixement.

Val a dir que en anteriors visites a aquesta zona, les empreses participants han vist superades les seves expectatives”.


Segueix-nos!

Agenda