Notícies de la Cambra

Repsol, empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha signat amb Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, la renovació del conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Repsol farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

El complex industrial de Repsol a Tarragona ha impulsat constantment el creixement econòmic i laboral a la zona. Per a produir tota l'energia i els recursos que fabrica, diàriament més de 3.000 persones hi treballen (entre personal propi i d’empreses col·laboradores) fabricant combustibles per a la mobilitat urbana, pel transport terrestre, aeri i marí i per a usos agrícoles, i produint, també, materials plàstics per a usos mèdics, per a l’alimentació, per a la llar i per a sectors com l’automòbil, la construcció...

Repsol és un proveïdor multi energètic global que facilita la transició cap a un model energètic amb menys emissions. Opera actius de generació elèctrica de baixes emissions i està desenvolupant diversos projectes d'energia renovable fotovoltaica i eòlica.

Repsol s'ha marcat l'ambiciós objectiu de ser una empresa d'emissions netes zero l’any 2050 i compta, des de 2016, amb una estratègia d'economia circular que ha aplicat en tota la cadena de valor de la companyia, des de l'obtenció de matèries primeres fins a la comercialització de productes i serveis.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.

A la foto, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda