Notícies de la Cambra

ETL Global ADD, empresa Premium de la Cambra

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha signat amb Arnau Farré, soci d’ETL Global ADD i director de les oficines de Tarragona i Salou, el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual ETL Global ADD farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

ETL Global és una firma internacional amb presencia en més de 50 països. A Espanya té oficines a gairebé totes les capitals de província, el que li permet donar un servei global i internacional, al tractar-se d’una firma pluridisciplinar, en totes les branques del dret i en serveis de consultoria, assessoria i auditoria. L’any 2019 va ser la vuitena firma de serveis legals a nivell de facturació a Espanya i la cinquena a Catalunya. És l’única del TOP 10, amb presència a les Comarques de Tarragona, concretament amb oficines a Tarragona i Salou.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.

A la foto, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Arnau Farré, soci d’ETL Global ADD i director de les oficines de Tarragona i Salou.


Segueix-nos!

Agenda