Notícies de la Cambra

CaixaBank i la Cambra de Tarragona renoven la seva aliança

CaixaBank i la Cambra de Tarragona han renovat la seva aliança per col·laborar en l’àmbit de la internacionalització. El conveni, signat per Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Laura Roigé, presidenta de la Cambra, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la Cambra, en matèria de comerç exterior, i que passen per l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i les missions comercials que la Corporació tarragonina programa.

L’acord inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional en àrees com vendes o estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

Jaume Masana, ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra “és una mostra del compromís de l’entitat financera amb les empreses de Tarragona”. Així mateix, el director territorial de CaixaBank a Catalunya ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia tarragonina.

Laura Roigé, ha agraït a CaixaBank el seu compromís amb la internacionalització i ha recordat que “amb els convenis Premium estem creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona i també amb aquelles amb interessos al territori. Assolint, d’aquesta manera, el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia, i al servei de l’emprenedoria”.

Tres centres especialitzats a la demarcació de Tarragona

CaixaBank posa a disposició de les empreses de Tarragona tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Els centres, ubicats a Tarragona, Reus i Tortosa, treballen per la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

CaixaBank dona suport a 127 països

En l’àmbit internacional, CaixaBank recolza els seus clients d’empresa a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que se sumen als gestors d’alta especialització en Finançament  i serveis, Comerç exterior i tresoreria, Finançament estructurat, Turisme i Negoci immobiliari, que treballen a les oficines d’Espanya, oferint el millor assessorament per les operacions de les empreses a l’estranger.

L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 126 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes, en els quals hi treballen 1.200 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Eduard Gené, director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Tarragona; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Quim Macià, director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya.


Segueix-nos!

Agenda