Notícies de la Cambra

Fes que la teva empresa destaqui a Àfrica

Després de l'èxit de la primera edició de 2019, Jeune Afrique Media Group, el grup de premsa africà més important al món i referència per als dirigents econòmics i polítics, publicarà enguany dues versions, en francès i en anglès, de la seva edició especial dedicada a Espanya.

Els especials tractaran de la nova estratègia econòmica i comercial, que serà presentada pel Govern a l'octubre, amb entrevistes a líders polítics, empresarials, experts....

Aquesta edició serà, novament, una plataforma ideal per a les empreses espanyoles que volen guanyar pes i presència a Àfrica. Recordem que els lectors d'aquesta revista en aquell continent són empresaris, polítics i, en general, els qui a més de moure l'economia tenen un alt poder adquisitiu.

Des de la Cambra de Tarragona et recomanem que si ja tens distribució en alguns països africans, si desitges penetrar en nous mercats, o simplement encara no hi has entrat però vols que la teva empresa comenci a tenir presència mediàtica a nivell de marca en aquell continent, no dubtis a contactar amb nosaltres per estudiar la possibilitat d'inserir un anunci en aquests especials. Recorda que les publicacions d’aquest grup tenen un impacte d’una mitjana de deu milions de lectors al mes. Dels especials se’n farà una tirada de 90.000 exemplars que es distribuiran per 84 països.

Si necessites més informació contacta’ns al 977 219 676, o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda