Notícies de la Cambra

Hem assolit un acord de col·laboració amb Jeune Afrique

Conscients de la creixent influència del continent al món, així com l'estreta relació de la Cambra de Tarragona amb Àfrica, sobretot amb la regió subsahariana, on per la nostra experiència som un referent nacional per a les empreses que volen iniciar contactes comercials o ampliar els seus negocis en aquells mercats, la Corporació que presideix Laura Roigé ha arribat a un acord de col·laboració amb Jeune Afrique Media Group, el grup de premsa líder en el mercat africà, amb edicions i creació de continguts en francès i anglès.

Fundat fa més de 60 anys, aquest gegant periodístic atrau a més de 10 milions de lectors al mes cap als seus portals Jeune Afrique (en francès) i The Africa Report (en anglès). A més, organitza un dels esdeveniments més reconeguts sobre negocis al continent, l'Àfrica CEO Fòrum.

Amb aquest acord ambdues parts es proposen treballar conjuntament per potenciar i posar en valor els actius empresarials i comercials d’Àfrica i aconseguir que sigui una de les primeres opcions de negoci per a inversors i exportadors espanyols. I també impulsar activament el "made in Spain" a l'Àfrica. En aquest sentit, al mes d'octubre es llançarà una edició dedicada a Espanya. Un especial que tindrà un ampli impacte mediàtic a través dels canals digitals del grup. A més, se n’imprimiran 90.000 còpies que es distribuiran per més de 80 països.


Segueix-nos!

Agenda