Notícies de la Cambra

VÍDEO. 130 exportadors es connecten al webinar sobre Àfrica

Un total de 130 exportadors procedents d’arreu de l’Estat s’han connectat al webinar dedicat als mercats africans que aquest matí ha organitzat la Cambra de Tarragona i que ha comptat amb el testimoni i l’experiència d’emprenedors i especialistes amb un gran bagatge i coneixement de la realitat d’aquell continent. Els ponents han valorat les possibilitats i expectatives postcoronavirus, alhora que han respòs a les preguntes que els hi han formulat els seguidors d’aquesta iniciativa, un cop finalitzades les intervencions.

Malgrat la pandèmia, i les conseqüències que d’ella se’n derivaran, que també s’han analitzat al llarg del webinar, els especialistes en Àfrica han coincidit en que al continent s’hi mantenen “moltíssimes i variades possibilitats comercials. És un mercat, extens i divers, que cal seguir treballant. I cal fer-ho com sempre: amb decisió, insistència i sobretot paciència”.

Sota el títol “Prenem la temperatura a Àfrica” el nou webinar de la Cambra ha comptat amb les intervencions de Roberto Barros, director de Comerç Internacional de la Cambra de Tarragona; Santiago Tazón, area manager de Zelnova; Santiago Domínguez, export manager de Zelnova; Ignacio Montagud, international director a Patent Co; Manuel Montaño, director general d’Afepasa; Miguel Ángel Martínez, area manager al sector de la ferreteria i bricolatge i Nelson Fernandes,  director general a Certest Biotec.

Val a dir que la Cambra és referent a nivell nacional pel coneixement i experiència que té d’Àfrica, sobretot de la regió subsahariana, el que explica el gran ressò que tenen al conjunt de l’Estat totes les accions tant de formació, informació i prospecció que s’organitzen des de Tarragona cap aquells mercats.


Segueix-nos!

Agenda