Notícies de la Cambra

Presentada la nova edició de la Fira de l’Ocupació

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Josep Oriol Fernández, director de Formació, han presentat una nova edició de la Fira de l’Ocupació, que tindrà lloc el proper 27 de febrer al Recinte Firal. Val a dir que ja hi ha confirmada l’assistència de 50 empreses, de sectors diversos, la xifra més gran mai assolida. Tot i que encara no s’ha tancat el termini d’inscripció.

En el decurs de la presentació s’ha posat en valor la bona salut d’aquesta iniciativa que té com a objectiu posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen. De fet, en les dues edicions de l’any passat, la del Palau Firal i de Congressos i la de Parc Central, s’hi van aplegar prop de 3.000 assistents i més de 70 empreses.

La principal plataforma laboral de Tarragona en format firal estarà oberta de les 10 a les 18 hores i l’organització, a més de donar informació de totes les empreses participants, amb enllaços a les seves webs, publicarà també els perfils professionals que demanden per tal d’orientar adequadament al públic assistent i optimitzar la tasca d’atenció per part de les empreses.

En adjunt hi trobaràs la informació lliurada aquest matí i també un enllaç a la web on s’hi anirà actualitzant tota la informació de la Fira de l’Ocupació de la Cambra.


Segueix-nos!

Agenda