Notícies de la Cambra

Saul Pretel posa en valor l'Àfrica Austral

Saul Pretel, director de l’Oficina Exterior de Catalunya a Johannesburg, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades "Obrint mercats", a la que hi han assistit una desena d’exportadors interessats en el potencial de l'Àfrica Austral.

Val a dir que els principals atractius d’aquestes trobades són, a més de la ponència, les posteriors reunions individualitzades entre el convidat i cadascuna de les empreses participants. En aquests apartats s’exposen les problemàtiques, dubtes i necessitats específiques de cada exportador i es proposen les possibles solucions per tal d’afavorir i facilitar la implantació i creixement comercial en destí.

La iniciativa, organitzada per la Cambra de Tarragona i ACCIÓ, ha comptat amb el suport d’Arola, Port de Tarragona, CaixaBank i Air France KLM.

D’altra banda, la Cambra de Tarragona marxarà a Àfrica en missió empresarial el 17 de novembre. Hi estarà fins el dia 27 del mateix mes i realitzarà prospeccions de mercat a Libèria, Sierra Leone i Guinea. Val a dir que la missió serà multisectorial i oberta a exportadors d’arreu de l’Estat.

Amb aquesta missió es tancarà el calendari d’accions previst pel 2019. En breu es presentarà el pla d’accions internacionals pel 2020. 


Segueix-nos!

Agenda