Notícies de la Cambra

Més d’un miler de persones a la Fira de l’Ocupació de la Cambra

Organitzar dos certàmens en un mateix any és sempre un repte, però en aquesta ocasió l’objectiu s’ha assolit amb nota. La Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona celebrada a Parc Central ha estat tot un èxit de participació. Tant pel que fa al nombre d’empreses participants que hi oferien feina: 30. Com a l’afluència de persones que hi han acudit per buscar feina o canviar la que ja tenen: més d’un miler.

La Fira, en horari de 10 a 19 hores, ha estat de franc tant per a les empreses participants com pels assistents i ha incorporat també diferents tallers.

A l’espera de les xifres d’aquesta segona edició 2019, cal recordar que a l’edició del mes de març d’enguany ja es van superar totes les expectatives amb prop de 1.800 assistents i més de 40 empreses. Es van recollir uns 4.000 CV’s, més de la meitat de les empreses van tancar contractes en el dies posteriors a la Fira i un 97 per cent de les empreses van afirmar que repetirien l’experiència.

A la foto de grup, l’organització, encapçalada per Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i representants de les empreses participants.


Segueix-nos!

Agenda